Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as

Naminė prieskoninė druska

Parduotuvėse pilna visokių prieskoninių mišinių. Vištienai, daržovėms, meduoliams... Galima rasti gana natūralių mišinių. Bet dažniausiai juose pilna visokių E (konservantų, estabilizatorių, skonio gerintojų ir velniai žino ko dar). Tad kodėl nepasiruošus pačiai. Taip gali turėti nuostabių prieskonių ir be jokių pašalinių priedų.

Šį kartą siūlau - prieskoninę druską.

RECEPTAS: Naminė prieskoninė druska



  PRODUKTAI:
  • 250 g smulkios druskos
  • 1 arbat. šaukštelio džiovinto malto česnako
  • 1 arbat. šaukštelio džiovintų krapų
  • 1 arbat. šaukštelio džiovinto baziliko
  • 1 arbat. šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • 0,5 arbat. šaukštelio aštrios paprikos miltelių
  TAIP PAT PRIREIKS:
  • 200 ml stiklinio indo su sandariu ir patogiu uždarymu

  GAMINIMO EIGA:
  1. Gaminimo kaip ir nėra :-) Reikia tik viską gerai sumaišyti ir sudėti į švarų stiklainį.
  2. Naminė prieskoninė druska jau paruošta naudojimui.

PATARIMAS: Jei kuris nors iš prieskonių nepatinka, drąsiai keisk kitu. 

RECEPTAS: Naminė prieskoninė druska

Šią druską gali naudoti sriuboms, salotoms, mėsos troškiniams skaninti. Man labai skanu paprasčiausiai pasibarstyti jos ant pjaustytų pomidorų ar agurkų. Niam niam... :-)

RECEPTAS: Naminė prieskoninė druska

Gal ir tu turi kokį naminių prieskonių mišinį. Pasidalink! Norim išbandyti ir mes :-)

Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

0 komentaras(-ai) :

Rašyti komentarą